Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bestellen bij Haakstudio is heel gemakkelijk. Meer hierover lees je op de pagina Bestellen.

Wat zijn de verzendkosten?

Bij bestellingen vanaf € 50,- rekenen we geen verzendkosten. Bestel je voor minder dan € 50,- dan zijn de verzendkosten € 3,95. Wij verzenden alleen binnen Nederland.

Wat zijn de levertijden?

Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden binnen 2 werkdagen naar je verzonden mits de producten voorradig zijn. Als je meerdere producten in één keer bestelt, laten we, als dat kan, alles tegelijk bij je bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het product met de langste levertijd. Informatie over de levertijd van een product vind je op de productpagina’s.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Je kunt je bestelling ook op afspraak afhalen in Harderwijk. Wanneer je voor deze optie kiest, dan nemen wij contact met je op. Eventueel kun je tijdens het afrekenproces met een notitie alvast aangeven wanneer het jou uitkomt om de bestelling af te halen.

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kunt je bestelling bij Haakstudio betalen via iDEAL of vooruitbetalen. Meer hierover lees je op de pagina Betalen.

Waar kan ik mijn kortingscode invullen?

Op de pagina van de winkelwagen kun je aangeven dat je een kortingscode hebt bij ‘Een waardebon toevoegen’. Vervolgens kun je de kortingscode invullen en toepassen.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

We houden je via e-mail op de hoogte van de status van je bestelling. Je kunt eventueel ook inloggen op je account om de status van je bestelling te bekijken.

Wat zijn de voordelen van een account?

Door een account aan te maken kun je sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kun je jouw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Hoe werkt het downloaden van een digitaal patroon?

Downloads zijn na bevestiging van je betaling binnen 24 uur beschikbaar.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Is het product dat je hebt besteld toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dan kun je het binnen 14 dagen retour sturen, zonder opgaaf van reden. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens jou. Daarna is je bestelling definitief.

Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@haakstudio.nl met hierin je naam, het bestelnummer en een productomschrijving. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail en het adres waar je het product naar kunt terugsturen. Meer hierover lees je op de pagina Retourneren.

Let op! Downloads kun je niet retourneren. Het recht van retour vervalt namelijk bij digitale producten.


Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail naar info@haakstudio.nl.