Retourneren

Is het product dat je hebt besteld toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dan kun je het binnen 14 dagen retour sturen, zonder opgaaf van reden. De bedenktermijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens jou. Daarna is je bestelling definitief.

Let op! Downloads kunnen niet worden geretourneerd. Het recht van retour vervalt namelijk bij digitale producten.

Aanmelden retourzending

Wil je een product retourneren? Meld je retour dan altijd eerst aan door een e-mail te sturen naar info@haakstudio.nl met hierin je naam, het bestelnummer en een productomschrijving. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail en het adres waar je het product naar kunt terugsturen.

Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Retourkosten

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

Terugbetaling

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, storten wij binnen uiterlijk drie werkdagen het aankoopbedrag terug. Stuur je een gehele bestelling retour? Dan storten wij ook de verzendkosten terug die je hebt betaald om de bestelling te ontvangen.

Als er onnodige schade aan het product is ontstaan (zoals een niet compleet of beschadigd product), dan kunnen wij deze waardevermindering in rekening brengen.

Modelformulier voor herroeping

Je kunt ook door het invullen van het modelformulier voor herroeping aangeven dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht.