Betalen

Je kunt je bestelling bij Haakstudio op verschillende manieren betalen:

iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot? Dan kun je met iDEAL betalen. Je rekent je bestelling dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen houdt in dat je na het plaatsen van je bestelling zelf het openstaande bestelbedrag naar de bankrekening van Haakstudio overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het bestelnummer uit je bestelbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:
IBAN: NL08 KNAB 0257 0324 95
BIC: KNABNL2H
Ten name van: iCommunicate

Vooruitbetalen is niet de snelste manier van betalen. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling hebben ontvangen versturen we je bestelling.

Cadeaubon

Op de achterkant van de cadeaubon staat een unieke code die je kan invullen op de pagina van de winkelwagen. Vervolgens wordt het bedrag in mindering gebracht. Als het totaalbedrag van je bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: iDEAL of vooruitbetalen. Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en geldig tot 1 jaar na datum van uitgifte.